Clientul, prietenul nostru


Vizualizari: 156

Filed under : Oameni

În cei 15 ani de când Artizanescu.ro și-a deschis porțile pentru a aduce în casele dvs. o bucățică de Românie autentică, mulți dintre clienții noștri ne-au devenit prieteni împărtășind cu noi aceeași pasiune pentru tradițiile populare. Din toate colțurile țării, de multe ori și de peste mări și țări, din Canada, America și până în Coreea de Sud sau Japonia, primim vești și fotografii cu obiectele provenite din magazinul nostru, aranjate cu gust și pricepere de noii proprietari.

Astfel, o părticică din sufletul creatorilor de frumos de le noi, meșteri populari, artizani, călătorește la frații români din străinătate, fie ca e vorba de ceramică de Horezu, de Corund, obiecte din lemn pictate, prosoape, ștergare populare, icoane pe sticlă, mici suveniruri artizanale.

Am primit de la noii noștri prieteni câteva fotografii și idei de amenajări interioare în stil rustic și ne bucurăm să vi le arătăm și dvs.

Într-o lume care tinde spre modernitate și lucruri efemere stăpânite de internet și calculatoare, există destui oameni care își doresc să-și facă, în propria locuință, un mic colțișor românesc, ca un altar ce găzduiește comori de suflet și din care parcă răzbate vocea străbunilor.

Artizanescu.ro

Comments

comments

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasa un raspuns