Târg de Mărțișor la Hanul lui Manuc


Vizualizari: 2.420

Haideti sa o sarbatorim incepand de vineri pana duminica la Targul de martisor la Hanul Manuc, unde va vor astepta rasfaturi si dichisuri pentru voi si pentru femeile dragi din viata voastra. Nu mergeti la targuri? Incercati de data aceasta, sa vedeti diferenta dintre un dar cumparat din rafturile impersonale ale unui brand international renumit si un dar cumparat dintr-un loc idilic, incarcat de istorie, direct de la cel ce l-a facut.

Diferenta e in faptul ca aceste daruri sunt facute cu suflet si ca au o poveste pe care o puteti afla de la cel ce a gandit si a muncit obiectele expuse. Creatorul poate va e un coleg de generatie care a ales, ca si voi, sa nu plece din Romania: un designer vestimentar, un artist plastic, un student…o mamica din Asociatia Help Autism care ne e oaspete si care isi creste un copil bun si frumos dar isi face timp si pentru a mesteri martisoare pentru noi, cu sufletul plin de multumire.

Vor fi creatii ale designerilor de moda din Bucuresti, Cluj, Ploiesti, Brasov, briose cochete, praline rafinate si prajituri delicioase de la Oradea, posete si accesorii din piele, curele din cauciuri de bicicleta pentru amatoarele de ciclism, tricouri cool si esarfe romantice, podoabe din lemn, pietre semipretioase si argint, potelanuri delicate si vase din sticla moderne pentru florile pe care le veti primi in martie, obiecte de décor si cutii de bijuterii, cosmetice bio si uleiuri de argan, floronite (simplu de tradus, nu?), si mai ales multe, multe martisoare pentru toti cei dragi. Peste 40 de expozanti va asteapta sa sarbatorim impreuna, primavara.

Biletul de intrare de 10 lei, este de fapt un voucher de cumparaturi pe care il veti utiliza in cadrul targului, voi sau insotitorii vostri. Aceste bilete/vouchere sunt transmisibile si se pot cumula pentru acelasi obiect.

Vom organiza si o tombola pentru toti vizitatorii nostri. Marele premiu va fi va fi un obiect pe care si-l doreste castigatorul de la expozantul preferat, in valoare de 150 de lei.

De vineri 28 februarie pana duminica 2 martie, intre orele 12-20 va asteptam cu drag. Pana atunci va asteptam pe facebook sa vedeti cateva exemple din ceea ce v-am pregatit:

https://www.facebook.com/events/697189053634870/

Cu un LIKE aici https://www.facebook.com/TargurileExcelsior, veti fi la curent cu toate evenimentele pe care vi le mai pregatim.

Va dorim o primvara frumoasa pe care sa o incepeti placut, la Targul de martisor de la Hanul Manuc!

Multumim partenerilor nostri media: egirl.ro, online-gallery.ro, Miscarea Oamenilor Visatori, mayra.ro, Revista 13-Artizanescu.ro, Editura Mateescu, ziaristionline.ro, papabundetot, bigcitylife, orasulm.eu.

Comments

comments

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasa un raspuns