Cautare rapida

Cautare avansata

Catalog produse







Compari.ro - ghid autentic de shopping








 


Icoana Maica Domnului Floarea neprihanita

Icoana Maica Domnului Floarea neprihanita

 

Produs in stoc

 

Pret: 350 Lei

 

Comanda acest produs

Icoana Maica Domnului Floarea neprihanita Icoana Maica Domnului Floarea neprihanita
Informatii



Maica Domnului Floarea neprihanita sau Floarea de crin

Pictura este realizata manual pe sticla, in culori tempera, cu foita de aur si galbenus de ou. Icoana are o rama din lemn masiv, baituit. 
Numele de „Floarea cea Nevestejita” vine din cantarile inchinate Maicii Domnului, careia Biserica i se adreseaza in imnuri cu aceste cuvinte: „Tu esti radacina fecioriei si Floarea cea nevesejita a curatiei”.
Se spune despre aceasta minunata icoana ca ocroteste familia. Oamenii se roaga pentru pazirea vietii curate si drepte sau pentru a-si alege sotul bun sau sotia potrivita. Rugaciunea catre aceasta icoana ajuta la dezlegarea conflictelor dintre rude si la vindecarea de boli. 
Icoana este sarbatorita pe 3 (16) aprilie. 
Pe insula Kefalonia, situata langa Athos, exista o traditie care se pastreaza si acum: in ziua Bunei Vestiri a Sfintei Fecioare Maria  sunt aduse aici flori albe de crin, cu care arhanghelul Gabriel a aparut in mana in fata Preacuratei, ca sa-i arate voia Lui Dumnezeu pentru Ea. 
Florile sunt puse sub icoana, pe fata Sa, si acolo raman pana la Adormire, de 15 august, fara apa si fara lumina soarelui. Dupa aproape cinci luni, tulpinile lor uscate prind viata, apar muguri noi care infloresc. Este o minune care se intampla in fiecare an in Grecia.
Icoana Maicii Domnului Floarea cea Nevestejita este un cadou potrivit pentru onomastica sau pentru tinerii care urmeaza sa isi intemeieze o familie.

Dimensiuni totale: 24x31 cm., latimea ramei 4 cm., grosimea ramei 2 cm.

Obiecte din aceeasi categorie:


 

 
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Oferta speciala
Martisor pictat Pisicute romantice

 

Pret: 15 Lei

Curs valutar
La data: 26-04-2024
  Euro 4,9765 Lei
  USD 4,6373 Lei
Convertor valutar
Ghidul tau autentic de shopping.








PARTENERI



 

Website detinut de Artizanescu Edit S.R.L., CIF:24351874, Reg.Com: J23/2553/2008

   


artizanescu.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.