Cautare rapida

Cautare avansata

Catalog produse







Compari.ro - ghid autentic de shopping








 


Maramuresul turistic - DVD de prezentare

Maramuresul turistic - DVD de prezentare

 

Produs in stoc

 

Pret: 50 Lei

 

Comanda acest produs

Maramuresul turistic - DVD de prezentare Maramuresul turistic - DVD de prezentare
Informatii

Cine n-a fost macar o data in Maramures, ar trebui s-o faca!



Imagine de pe DVD-ul ``Maramuresul turistic``

Locurile acestea magice, coborate din povesti, isi pastreaza inca prospetimea si culoarea. Aici intalnesti istorie, traditii si obiceiuri romanesti, oameni buni ca miezul pitei abia scoasa din cuptor, dealuri si livezi, straie de sarbatoare si multa dragoste de pamantul stramosesc.
Toate acestea ne cheama acolo, in inima Maramuresului, langa bisericile din lemn din Valea Izei, a Viseului si a Tisei, cu turle inalte pana la cer, binecunoscute in lumea intreaga.

Dar pana sa ajungeti pe aceste minunate meleaguri, va invitam sa vizionati filmul - Maramuresul turistic- aparut sub egida Ministerului Culturii si Cultelor, Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural Maramures si Consiliul Judetean Maramures. DVD-ul este subtitrat in limbile engleza, spaniola, franceza, romana.

In cele 100 de minute, cat dureaza documentarul, veti afla povestea morii de apa a lui Mecles, veche de peste 200 de ani, moara care inca functioneaza, veti vizita virtual biserica Barsana, biserica din Deal, mesterii de la atelierul de ceramica din Sacel, muzeul tarancii si biserica Bogdan-Voda, memorialul de la Sighet, muzeul satului din Maramures si muzeul etnografic, muzeul culturii evreiesti.
Va veti plimba prin complexul turistic Borsa, prin pasul Prislop, veti admira Cascada Cailor, manastirea Moisei cu celebrul monument si, nu in ultimul rand, Cimitirul Vesel din Sapanta.

Cea mai inalta biserica din lume, (75 de metri) se afla tot aici, in Sapanta-Peri si neaparat trebuie vizitata!


 
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Oferta speciala
Martisor pictat Pisicute romantice

 

Pret: 15 Lei

Curs valutar
La data: 27-03-2024
  Euro 4,9710 Lei
  USD 4,5892 Lei
Convertor valutar
Ghidul tau autentic de shopping.








PARTENERI



 

Website detinut de Artizanescu Edit S.R.L., CIF:24351874, Reg.Com: J23/2553/2008

   


artizanescu.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.